COOLBETIN JOULUKALENTERISSA UUSI TARJOUS JOKA PÄIVÄ. KATSO JA HYÖDYNNÄ!.
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Interin avainhyökkääjä ei pysty pelaamaan Eurooppa-liigan karsintaottelussa

18.7.2019 - 08:35:04


FC Interin avainhyökkääjä Mika Ojala ei pysty pelaamaan tänään turkulaisten kesän toisessa Eurooppa-liigan karsintaottelussa.

Inter tiedottaa, että Ojala sai kolhun harjoituksissa, miksi häntä ei nähdä kokoonpanossa. Ojalan paikalla pelannee Elias Mastokangas.

Inter kohtaa tänään kotikentällään tanskalaisen Bröndbyn, joka voitti avausottelun 4-1. Inter tarvitsee jatkopaikkaan vähintään 3-0-voiton.

- Tietysti heti edellisen pelin jälkeen tunnelmat olivat erilaiset, mutta viikon mittaan ajatukset ovat muuttuneet. Tämä ryhmä on hyvin kilpailuhenkinen ja yritämme kohdata jokaisen viikon positiivisella asenteella. Jalkapallon maailmassa on niin paljon kaikkea epävarmaa, ettei kukaan voi tietää huomisen tapahtumista. En aio kieltää joukkuettani unelmoimasta yllätyksestä. Aivan ensimmäiseksi meidän on huomenna kuitenkin puolustettava kuin eläimet, oltava tehokkaita hyökkäyspäässä ja myös vähän onnekkaita. Meidän velvoitteemme on kuitenkin taistella, Inter-luotsi Jose Riveiro painotti seuran verkkosivuilla.

Ojala on ainut iso nimi, joka puuttuu turkulaisten vahvuudesta tänään.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!