NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Toisen polven pääsarjapelaaja teki kotidebyytin Veikkausliigassa

27.6.2019 - 08:45:13


Ilves voitti tiistaina KPV:n 4-2. Ottelussa nähtiin pieni pala Veikkausliigan historiaa, kun Ilveksen Janne-Pekka Laine tuli vaihdosta kentälle.

Laine teki kuluvan liigakauden ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa ja samalla koko uransa kotidebyytin Tammelassa. Varsinainen liigadebyytti syntyi viime kauden lopulla Rovaniemellä.

Laine solmi talvella Ilveksen kanssa kaudet 2019 ja 2020 kattavan sopimuksen. Seuralla on lisäksi optio kaudesta 2021. Nuorukainen on esiintynyt myös ikäluokkansa maajoukkueissa ja Ilves/2:n mukana Kakkosessa.

- Olen päässyt pelaamaan kakkosjoukkueessa paljon, joten tuntumaa miesten peleihin on onneksi taustalla. Pelaaminen edustuksessa on totta kai hienoa. Olimme lopussa johtoasemassa ja sen takia puolustuskannalla, joten en ihan hirveästi päässyt palloon, mutta oli hyvä kokemus päästä kentälle Tammelassa, hyökkäävänä keskikenttäpelaajana viihtyvä Laine kertoo Ilveksen verkkosivuilla.

- KPV oli selkeästi parempi, kuin kauden aiemmissa kohtaamisissamme. He loivat useita vaarallisia tilanteita. Olimme ehkä hieman lepsuja siinä itsekin, mutta hienosti nousimme tappioasemasta voittoon.

Janne-Pekka Laineen isä Heikki-Jussi Laine pelasi aikoinaan SM-sarjaa Hakan paidassa.

Lähde: Ilveksen verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.10.2019 06:35:31