NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK-pelaaja kommentoi tappiota: "Kaikki tietää, että Honka on hyvä joukkue"

19.6.2019 - 22:27:51


Suuri ja mahtava HJK koki ensimmäisen tappionsa uuden päävalmentajansa Toni Koskelan komennossa FC Hongan voitettua Helsingissä jalkapallon Veikkausliigan ottelussa 1-0. Peli oli tasainen, mutta HJK sortui samaan ongelmaan kuin edellisen päävalmentajansa Mika Lehkosuon komennossa. Hyökkäysten päättäminen tökki.

Hongan voittomaalin ampui tolpan kautta Juha Hakola. Ensimmäisellä puoliajalla HJK:n Riku Riski sai pallon maaliin, mutta osuma hylättiin paitsiona.

- Aika tasaista vääntöä oli. Honka ratkaisi erikoistilannemaalilla, jollaisista näissä tiukoissa peleissä ratkaisu voi tulla, Riski summasi pelin annin.

Riski ei missään tapauksessa ollut HJK:n hyökkäyspeliin tyytyväinen.

- Tänään saatiin monta puolittaista paikkaa, mutta ei niin hyviä maalipaikkoja, kuin oltaisiin haluttu. Totta kai me ollaan pettyneitä, koska halutaan voittaa kaikki pelit. Mutta tää on futista, Riski sanoi.

Lehkosuon aikana HJK:n hyökkäyspeli oli vastustajille liian ennalta arvattavaa. Koskela on yrittänyt muuttaa tilannetta.

- Kyllä me ollaan yritetty treenata näitä uusia asioita eli kääntää peliä nopeasti ja olla aggressiivisia. Päivä kerrallaan mennään eteenpäin ja opitaan enemmän. Välillä tulee askelia taaksepäin niin kuin tänään, totesi Riski.

Riski painottaa, että vastassa oli kova joukkue. Onhan Honka Veikkausliigan sarjataulukossa toisena.

- Kaikki tietää, että Honka on erittäin hyvä joukkue. Hyvin valmennettu ja hyviä pelaajia. Ei se ole mikään yllätys. Meidän pitää olla parhaimmillamme, että pystytään kääntämään pelit voitoiksi.

Riskin mukaan Koskelan muutosopeissa tähdätään vastustajan yllättämiseen hyökkäyksissä.

- Kun riistetään pallo, halutaan mennä nopeasti ja tehokkaasti eteenpäin ja pyritään yllättämään vastustaja, kun he eivät ole ihan organisoituneita. Muutamia juttuja myös kentän ihan jokaisella osa-alueella.

Riskin mukaan opit toimivat Honkaakin vastaan hyvin, mutta maalipaikoille ei vain päästy.

- Ajoittain onnistui joo. Saatiin riistoja hyvissä paikoissa ja päästiin eteenpäin, mutta ei pystytty viemään hyökkäyksiä loppuun asti. Mutta tää on prosessi. Mennään eteenpäin ja tullaan olemaan vielä vahvoja.

Teksti: Otto Palojärvi, Telia 5G-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

22.10.2019 06:30:05