NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Inter saa vastaansa yllätysvalmiin KPV:n – “Emme tiedä täysin, mikä meitä odottaa”

16.6.2019 - 14:06:35


Jalkapalloliiga palaa tänään maajoukkuetauolta, kun Kokkolassa pelataan ottelu KPV-FC Inter.

Turkulaisille otteluun valmistautuminen on ollut aiempaa haastavampaa, sillä KPV:n uuden päävalmentajan Niko Kalliokosken kuviot eivät ole vielä täysin selvillä.

Lisäksi KPV lähtee otteluun allaan kauden avausvoitto.

- Olemme tietysti seuranneet KPV:ta ja heidän edistymistään koko vuoden ajan. He myös nostivat apuvalmentajan päävalmentajaksi ja hän tuo omia ideoitaan heidän pelaamiseensa. Erityisesti nyt tauon aikana he ovat varmasti keskittyneet säätämään pelaamistaan, joten emme tiedä täysin, mikä meitä odottaa. Meillä on kuitenkin tarpeeksi tietoa, eikä se ole meille erityinen ongelma, Inter-luotsi Jose Riveiro kertoo seuran verkkosivuilla.

- Heillä ei ollut paljon aikaa valmistautua hänen ensimmäiseen otteluunsa, mutta erityisesti puolustamisessa oli jo muutamia uusia asioita. Se myös toimi ja he saivat mahtavan tuloksen Tapiolasta, joka ei ole helppo vieraskenttä. Heillä, niin kuin meilläkin, on ollut ongelmia siinä, että maaleja on päästetty liikaa. Jos haluamme parempia tuloksia jatkossa, on meidänkin parannettava puolustamistamme. Se ei tosin ole pääasiallinen murheemme, sillä yritämme aina olla hyökkääviä ja ajatuksemme ovat vastustajan maalissa. Se ei tule muuttumaan, mutta yritämme olla parempia puolustuspelissämme, hän jatkoi.

Jos on KPV hionut kuvioitaan tauolla, niin on tehnyt Interkin.

- Harjoitusten laatu ja intensiteetti on ollut Ilves-ottelun jälkeen oikein hyvä. Olemme saaneet iskostettua muutamia asioita joukkueeseen ja säädettyä tiettyjä yksityiskohtia. Sitoutumisen aste ryhmässä on ollut erittäin korkealla tänä kilpailuttomana ajanjaksona. Olemme siis enemmän kuin valmiita matkustamaan Kokkolaan. Tauko alkoi jo tuntua pitkältä, erityisesti kun sitä edeltänyt peli päättyi huonoon tulokseen, Riveiro viittasi Ilves-otteluun, jonka se hävisi 2-3.

Jalkapalloliigassa pelataan ennen juhannusta neljänä eri päivänä. Maanantaina pelataan VPS-KuPS, tiistaina FC Lahti-RoPS sekä HIFK-SJK ja keskiviikkona HJK-FC Honka.

Lähde: FC Interin verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.10.2019 06:35:31