NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK hankki hyökkääjän

19.5.2019 - 15:30:30


Helsingin IFK:n miehistö vahvistuu brasilialaisella hyökkääjällä. Seura on tehnyt pelaajasopimuksen 21-vuotiaan Luis Henrique Farinhas Taffnerin kanssa.

Hän on pelannut urallaan muun muassa Botafogossa Brasilian Serie A:ssa ja CD Feirensessä Portugalin Primeira Liigassa. Hän kuuli helsinkiläisseurasta paljon hyvää keskikenttäpelaaja Torolta.

- Toro kertoi minulle, että HIFK on hyvässä nousussa oleva seura, ja että heillä on koko sarjan parhaat fanit. Hyvä tunnelma saa minutkin pelaamaan parhaimmillani, joten odotan sitä innolla. Se motivoi minua tulemaan tänne. Tällä hetkellä haluan vain päästä pelaamaan ja auttamaan joukkuetta nousemaan sen ansaitsemalle tasolle tekemällä sitä mitä parhaiten teen eli maaleja. Uskon, että meillä on yhdessä hyvä kausi edessä, Henrique kertoo seuran verkkosivuilla.

- Henrique on hyökkääjä, jonka vahvuudet ovat rangaistusalueella. Hän on aktiivisesti juoksuja maalintekoalueella tekevää pelaajatyyppiä, joka lisäksi on hyvä toteuttamaan valmennuksen suosimaa prässipeliä, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK on kärsinyt alkukauden maalinteko-ongelmista. Joukkue on tehnyt seitsemässä ottelussa vain viisi maalia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronaldo pelasti Juventuksen

21.9.2019 20:45:35