NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK vahvistaa rivejään brassikärjellä

17.5.2019 - 10:12:58Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava HIFK on päässyt sopimukseen brasilialaisen Luis Henrique Farinhas Taffnerin siirrosta.

- Henrique on nopea ja itsevarma pelaaja, joka viihtyy parhaiten maalin edustalla. Henrique kertoo itse olevansa luonnollinen maalintekijä, joka omaa hyvän pallonhallinnan ja nauttii myös joukkueensa auttamisesta maalisyöttöjen merkeissä, todetaan HIFK:n sivuilla.

21-vuotias hyökkääjä on aiemmin urallaan pelannut muun muassa Botafogossa Brasilian Serie A:ssa ja CD Feirensessä Portugalin Primeira Liigassa.

Henrique kertoo kuulleensa paljon hyvää HIFK:sta ja Suomesta HIFK:n keskikenttäpelaaja Torolta.

- Toro kertoi minulle, että HIFK on hyvässä nousussa oleva seura, ja että heillä on koko sarjan parhaat fanit. Hyvä tunnelma saa minutkin pelaamaan parhaimmillani, joten odotan sitä innolla. Se motivoi minua tulemaan tänne. Tällä hetkellä haluan vain päästä pelaamaan ja auttamaan joukkuetta nousemaan sen ansaitsemalle tasolle tekemällä sitä mitä parhaiten teen eli maaleja. Uskon, että meillä on yhdessä hyvä kausi edessä.

HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnströmillä on luonnollisesti kovat odotukset Luis Henriquen osalta.

- Luis Henrique on hyökkääjä, jonka vahvuudet ovat rangaistusalueella. Hän on aktiivisesti juoksuja maalintekoalueella tekevää pelaajatyyppiä, joka lisäksi on hyvä toteuttamaan valmennuksen suosimaa prässipeliä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!