NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Vedonlyöntiyhtiö: Vaihtuuko HJK:n päävalmentaja jo ennen kauden alkua?

22.2.2019 - 14:48:34


Mika Lehkosuo ja HJK päättivät varsin yllättäen jatkaa yhteistyötään viime Veikkausliiga-kauden jälkeen. Vuodesta 2014 Klubia koutsannut Lehkosuo sai jatkopestin vuodelle 2019.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson ei ole vakuuttunut siitä, että Suomen suurin seura saavuttaisi alkavalla sesongilla tavoitteensa "Banan" johdolla. HJK:n kaksi peräkkäistä tappiota Suomen Cupissa ovat saaneet Betssonin avaamaan kohteen siitä, joutuuko Lehkosuo lähtemään HJK:sta jopa jo ennen 3. huhtikuuta alkavaa Veikkausliiga-kautta?

- Toki kerroin potkuille on selkeästi isompi kuin sopimuksen jatkumiselle normaalisti, mutta ei HJK:n johdossa kahta peräkkäistä Cup-tappiota taatusti hyvällä katsota. Etenkin 2-0-johdon menettäminen kotihallissa Hongalle viimeisen vartin aikana on sellainen asia, että lauantaina Lahtea vastaan paineet voivat olla yllättävän kovat, toteaa Betssonin Head of Marketing Jussi Nurmi.

HJK:n on pakko voittaa FC Lahti vieraissa lauantaina klo 14 alkavassa ottelussa - eikä jatkopaikka Cupissa olisi edes sillä varma. HJK:n jääminen kuuden joukkueen lohkossa neljän pelejä jatkavan joukkueen ulkopuolelle olisi eurokentille tähtäävälle mestarille nöyryytys. Tällä hetkellä jatkopaikoissa ovat kiinni Lahti, Honka, Inter ja IFK Mariehamn.

Kertoimet:
Saako Mika Lehkosuo potkut ennen Veikkausliigakauden alkua?
Kyllä: 3.00
Ei: 1.25

Pelikohde:
https://sportsbook.betsson.com/fi/erikoiskohteet
Lähde: Betsson


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Super-Kiviranta! Leijonat johtoon

19.5.2019 21:34:26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MM-surkimuksen maaliero nyt 6-34

19.5.2019 19:00:13