NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ykkösen seuralle tärkeä paluumuuttaja - täräytti pöytään kovan tavoitteen

11.1.2019 - 17:36:38


Ykkösen FF Jaro ja Joni Remesaho ovat tehneet yksivuotisen sopimuksen kaudesta 2019 ja näin Remesaho palaa Jaron riveihin vietettyään viime kauden JBK:ssa.

Remesaho debytoi Jaron paidassa edustusjoukkueessa jo vuonna 2016 ja loisti laidallaan syyskaudella punapaitojen taistellessa tietään ylöspäin sarjataulukossa jossa lopputuloksena oli kolmas sija. Kauden 2017 keväästä lähtien 25-vuotias Remesaho kärsi selkävammasta minkä vuoksi pelaajan kausi jäi vajavaiseksi. Viime kaudella JBK:ssa Remesaho sai alleen ehjän kauden.

- Olen pari vuotta vanhempi nyt kuin edellisellä kerralla. Koen että ymmärrän oman roolini joukkueessa paremmin ja yritän hyvällä esimerkilläni antaa joukkueelle jotain positiivista. Viime kausi oli henkilökohtaisesti hyvä siinä mielessä että pysyin terveenä ja pääsin pelaamaan kaikki matsit. JBK:ssa kausi oli ehkä jopa pieni pettymys joukkueena mutta saimme sarjapaikan kuitenkin säilytettyä mikä oli yksi tavoitteistamme, Remesaho pohtii.

Kysyttäessä henkilökohtaisia tavoitteita tulevalle kaudelle Remesaholta vastaus tulee nopeasti:

- Sarjanousu. Meillä on vain yksi tavoite ja se on liiganousu. Henkilökohtaiset tavoitteet ovat siinä. Tehdä kaikki sen eteen että tulevalla kaudella onnistumme joukkueena, Remesaho päättää.

Lähde: Jaron tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mats Hummels palaa Dortmundiin

19.6.2019 16:06:53