NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tämän vuoksi luottomies lähti SJK:sta

16.12.2018 - 16:52:36


Jalkapallon Veikkausliigassa 164 ottelua pelannut Matti Klinga, 24, haluaa olla FC Lahden johtohahmoja ensi kaudella. Keskikenttämies palaa Lahteen pelattuaan kaudet 2016-2018 SJK:ssa. SJK:n vuosia edelsi yksi kausi HJK:ssa.

Klingan mukaan hänellä oli muutama vaihtoehto viime kauden jälkeen. Klinga kertoo, että hänellä oli muutama vaihtoehto kauden jälkeen. Yksi niistä oli jatkaminen SJK:ssa, mutta vaakakuppi kääntyi Lahden eduksi ennen kaikkea tulevan roolin vuoksi.

- Tiedän, että pääsen Lahdessa pelaamaan omaa pelipaikkaani. Olen joutunut viimeiset vuodet pelaamaan väärää, eli laiturina. Isoin syy oli siis oikea pelipaikka, mutta on tietysti myös kiva palata Lahteen, Klinga kertoo Veikkausliigan sivuilla.

- Puhuin "Risun" (päävalmentaja Sami Ristilä) kanssa aika paljon jo ennen kun tein sopimuksen roolistani ja kaikesta muustakin. Olemme aika hyvin samoilla linjoilla. Uskon, että hänen tavoittelemansa pelityyli sopii minulle ja vahvuuksilleni, Klinga jatkaa.

SJK saavutti Klingan aikana Veikkausliigan pronssia ja Suomen Cupin 2016, sekä cupin hopeaa 2017. Kaudella 2017 seinäjokilaiset olivat liigassa kuudensia ja tänä syksynä yhdeksänsiä.

Klingan aikana joukkuetta valmensi kuusi eri päävalmentajaa.

- Kolmeen vuoteen mahtui hyviä ja huonoja hetkiä, mutta se oli minulle hienoa aikaa pelaajana ja ihmisenä muutenkin. SJK on hienoa seura, puitteet ovat kunnossa ja niin edelleen. Viihdyin todella hyvin. Viimeiset pari vuotta olivat hieman sekavaa aikaa. Vaihtuvuutta oli sen verran, ettei joukkue ehtinyt kunnolla hitsaantua yhteen. Uskon, että kun porukka pysyy samana, niin uusi nousu on edessä.

Lähde: Veikkausliiga


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52