NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliigan nousija solmi jatkosopimuksen maalivahdin kanssa

16.12.2018 - 15:45:42


Jalkapallon Veikkausliigaan noussut KPV on solminut ensi kauden kattavan jatkosopimuksen maalivahti Joonas Myllymäen kanssa.

KPV:n oma kasvatti Myllymäki on pelannut yhtä kautta lukuun ottamatta koko uransa Pallo-Veikoissa. Viime kaudella Myllymäki loukkaantui jo talvikauden aikana ja pitkän kuntoutusjakson jälkeen tullut käsivamma tarkoitti lähes koko kauden menemistä ohi. Tilille kertyi vain yksi pelattu Akatemian ottelu, jossa ”Mylly” piti luonnollisesti nollan. Muutamaan otteluun 29-vuotias maalivahti ennätti edustusjoukkueen Ykkösen otteluun vaihtomieheksi ennen toista loukkaantumista.

- Viime kausi meni mäkeen loukkaantumisten takia ja siinä oltiin siipi aika maissa koko kausi, mut nyt aloitetaan puhtaalta pöydältä reenaaminen. Paikat on kunnossa ja pelihaluja on, niin nyt katotaan mihin rahkeet riittää, Myllymäki kertoo seuransa sivuilla.

- Tässä ollaan oltu alusta asti projektissa mukana ja nyt saavutettiin se tavoite mikä lyötiin lukkoon vuosia sitten. Mukava jatkaa vielä seurassa ja ootan innolla tulevaa kautta, Tepin (Marttinen) kans potkitaan toisiamme eteenpäin, Myllymäki jatkaa.

Vahva kaksikko maalinsuulla kelpaa luonnollisesti myös Vihreän taustajoukoille.

- Nälkää ”Myllylle” jäi varmasti, kun koko kausi meni loukkaantumisen takia ohi. Maalivahtiosastomme on vahva, toteaa KPV:n valmentaja Jarmo Korhonen.

Lähde: KPV


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52