NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Mölymäen Ronaldo” nousi KuPS-legendojen rinnalle

21.11.2018 - 13:16:05


Kuopion Palloseura pelasi mainion kauden Veikkausliigassa. Plakkariin jäi SM-pronssi ja muutama todella kova läpimurto, joista kirkkaimman kruunun ansaitsee ”Mölymäen Ronaldo”-lempinimeä totteleva maalitykki Rasmus Karjalainen.

Karjalainen voitti joukkueensa maalikuninkuuden 16 liigaosumalla. Vastaavaan KuPS-paidassa ovat aiemmin yltäneet vain Markku Hyvärinen vuonna 1966 ja Olvari Rissanen SM-sarjakaudella 1971.

- Oli hieno asia minulle päästä tasoihin heidän kanssaan. He ovat isoja seuralegendoja, joita pidetään todella isossa arvossa. Tasoihin pääseminen oli minulle tosi iso ja hieno asia, Karjalainen iloitsee seuransa sivuilla.

Karjalainen sai kesällä myös kutsun A-maajoukkueeseen.

- Oma kauteni oli aika hyvä. Loppukaudesta tein vähemmän maaleja ja se jäi harmittamaan. Olisin halunnut voittaa myös liigan maalintekijäkuninkuuden. Nälkää selvästi jäi, täysin tyytyväinen ei voi olla vaikka oma kausi hyvä olikin.

Karjalainen odottaa jo nälkäisenä ensi kautta ja HJK:n haastamista.

- Tästä kaudesta jäi hyvä fiilis. Mitalia me haettiin, hyvä kausi tämä oli. Kunhan pelilliset alamäet saadaan oikaistua, niin uskon että me pystytään saletisti kamppailemaan HJK:n kanssa mestaruudesta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!