NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SJK-puolustaja ripustaa nappulakengät naulaan

23.10.2018 - 13:12:39


SJK:n puolustajana jo kaudesta 2012 pelannut walesilainen Richie Dorman on päättänyt lopettaa ammattilaispelaajan uransa.

Jatkosuunnitelmiaan ei 30-vuotias walesilainen kumminkaan vielä paljastanut.

- Olen tehnyt päätöksen, että tämä on minun viimeinen kauteni ammattilaisjalkapalloilijana. Elämäni tarkoitus on ollut jo 25 vuoden ajan olla niin hyvä jalkapalloilija kuin vain mahdollista. Koen kuitenkin, että olen nyt valmis lopettamaan, sanoi Dorman seuran tiedotteessa.

- Tämä viikko on seuralle hyvin tärkeä. Olen ollut täällä kaudesta 2012 alkaen, joten minulle on juuri nyt henkilökohtaisesti kaikkein tärkeintä keskittyä auttamaan joukkue voittoon ja säilymään Veikkausliigassa, vastaa Dorman kysyttäessä jatkosuunnitelmista.

Kaikki SJK:n edustusjoukkueen sarjaottelut ja kilpailut yhteen laskettuna, hänellä on nyt kasassa 169 ottelua ja niissä hän on tehnyt kuusi maalia sekä syöttänyt yhdeksän. Hän on kolmanneksi eniten pelejä pelannut pelaaja SJK:ssa koskaan.

SJK:n lisäksi Dorman on urallaan pelannut ammattilaisena kotimaassaan Walesissa pääsarjaa Airbus UK Broughton FC:ssa ja Yhdysvalloissa yliopistosarjaa. Hänellä on myös tilillään muutama maajoukkuepeli Walesin U23 Olympiajoukkueessa ja akatemiatasolla hän edusti Englannissa Blackburn Roversia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

NHL, torstain tulokset

26.4.2019 07:30:11