NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK ja Honka saivat rajut sakot Palloliitolta

23.10.2018 - 11:44:16


Syyskuun lopulla FC Honka isännöi Veikkausliigan ottelua HJK:ta vastaan. Tuolloin ottelun jälkeen osa kummankin joukkueen faneista ja arviolta yli sata HJK:n kannattajaa ryntäsi kentälle ja aloitti nujakan järjestysmiesten kanssa.

Poliisi joutui voimakeinoin puuttumaan kannattajien toimintaan ja tämän lisäksi tilanteessa oli tarvittu ratsupoliiseja apuun kannattajien poistamiseksi kentältä.

Palloliitto pamautti HJK:lle sakkoa 4500 euroa ja Hongalle 1500 euroa.

- Saatuaan ottelun delegaatin raportin tapahtuneesta sekä FC Hongan ja HJK:n vastineet kurinpitovaliokunta toteaa, että FC Hongan ennakoivat ja reaktiiviset toimet liittyen HJK:n kannattajien aiheuttamiin vakaviin järjestyshäiriöihin voidaan ottaa huomioon rangaistuksen määrää vähentävinä seikkoina. Toimenpiteet eivät kuitenkaan ole riittäviä rangaistuksen vähentämiseksi sakkojen perustasosta tai rangaistuksen poistamiseksi kokonaan, liiton tiedotteessa kerrottiin.

- Kurinpitovaliokunta katsoo HJK:n kannattajien menettelyn olleen erittäin moitittavaa, minkä on heijastunut HJK:lle määrättävän sakon suuruuteen. Sakkorangaistuksen suuruuteen HJK:n kohdalla vaikutti myös HJK-kannattajien turvallisuusmääräysten toistuva rikkominen kauden aikana. Lisäksi rikkomiset ovat tapahtuneet usein vieraskentillä, jolloin myös ottelun järjestävä taho joutuu vastuuseen HJK:n kannattajien aiheuttamista turvallisuushäiriöistä. HJK:n kannattajien toiminta on ollut jalkapallo-ottelulle poikkeuksellisen aggressiivista, tiedote päättyi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10