NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Suomalaisseura palkkasi entisen Valioliiga-pelaajan päävalmentajakseen

15.10.2018 - 11:57:29


Ensi kaudella jalkapallon Kakkosessa pelaava raumalainen Pallo-Iirot on löytänyt uuden päävalmentajan.

Seura tiedottaa, että joukkueen päävalmentajaksi tulee brittiluotsi Scott Green, joka on toiminut viimeiset viisi vuotta Portsmouthin valmennuspäällikkönä. Greenin vastuulle kuuluu edustusjoukkueen lisäksi seuran A-nuorten joukkue.

Green tuo Raumalle osaamista maailman huipulta, sillä hän pelasi urallaan muun muassa Valioliigassa ja Mestaruussarjassa. Green edusti Boltonia kahdeksan vuotta ja Wigania seitsemän vuotta.

Green on pelannut myös Suomessa, sillä hän pelasi 1980- ja 1990-luvun vaihteessa EuPassa.

- Tavoitteeni ovat samanlaiset kuin miltei 30 vuotta sitten nuorena pelaajana. Nyt kun katson taaksepäin, niin sain täältä pelaajana sellaiset perustat, jotka vaikuttivat uraani jalkapalloilijana. Haluan tehdä saman vaikutuksen myös valmentajana pelaamalla tietyn vahvan brändin jalkapalloa ja jatkamalla voittamisen kulttuuria Green sanoo Pallo-Iirojen verkkosivuilla.

- Toinen tavoitteeni on istuttaa pelitapa, jossa kaikki joukkueen pelaajat ymmärtävät roolinsa kentällä ja vastuunsa jokaisen omalla pelipaikalla. Sama pelitapa ja "DNA" A-junioreista edustusjoukkueeseen, joka luo nuorille pelaajille polun ja mahdollisuuden pelata edustusjoukkueessa. Uskon myös, että minulla opittavaa ja myös annettavaa Pallo-Iirojen valmennuslinjaan, Green lisää.

Greenin hankinta avaa ovia myös Englannin suuntaan.

- Olen jo keskustellut Portsmouthin kanssa siitä, että sieltä voisi tulla pelaajia harjoittelemaan ja pelaamaan Raumalle. Kuitenkin vasta siinä vaiheessa kun joukkue on valmis ja olemme analysoineet mitä vahvistuksia tarvitsemme ja millekin pelipaikoille.

- Lisäksi eteenpäin meneville pelaajille on mahdollisuus päästä näyttämään taitojaan Englannissa mikäli ammattilaisura jalkapallon parissa kiinnostaa, Green avaa kuviota.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, tiistain tulokset

24.4.2019 08:50:10