NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

IFK Mariehamn kohtaa Tepsin kuumassa putoamistaistossa

23.9.2018 - 11:09:44


Jalkapallon Veikkausliigassa taistellaan sunnuntaina yksi ottelu. Siinä iskevät yhteen putoamispeikkoa vastaan kamppailevat IFK Mariehamn ja TPS.

Tilanne on kutkuttava, sillä toiseksi viimeisenä majaileva TPS on vain pisteen päässä kolmanneksi viimeisenä sarjataulukossa olevasta IFK Mariehamnista. Joukkueilla on myös kummallakin enää neljä ottelua sunnuntaisen taiston jälkeen pelaamatta. PS Kemi puolestaan pitää jumbosijaa hallussaan jo seitsemän pistettä turkulaisista jääneenä.

- Mielenkiintoinen lähtötilanne tässä nyt on vähintään, mitä sitä kiertelemään. Meidän kaikki viime aikojen pelit ovat olleet lähtökohtaisesti jännittäviä, mutta ei kai olosuhteet huomioiden paljon mielenkiintoisempaa asetelmaa voisi olla. Me lähdemme kuitenkin Turusta luottavaisin ja positiivisin mielin kohti Maarianhaminaa, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen lupaa.

TPS pääsee Maarianhaminaan lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä mantereen puolelle jää varmuudella vain pitkäaikaispotilas Tomas Hradecky.

Ottelu alkaa Ahvenanmaalla kello 19.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!