NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hongan luotsi olisi halunnut voiton Kuopiosta: "Meillä oli paikkoja"

23.9.2018 - 09:22:22


Esport Honka ja KuPS kohtasivat Savon Sanomat Areenalla lauantaisessa Veikkausliigan pelissään. Honka siirtyi avausjaksolla vierasjohtoon Macoumba Kandjin osumalla. Toisella jaksolla Reuben Ayarna toi KuPS:n tasoihin. Kun enempää maaleja ei nähty, tasattiin pisteet luvuin 1-1.

Tuloksen myötä Honka jatkaa sarjan kolmannella sijalla, kaksi pistettä KuPS:n ja Ilveksen edellä.

Espoolaiset vyöryttivät viimeisen vartin ajan hyökkäyksiä toisensa perään, mutta lisämaaleja ei nähty. Lähimpänä kävi Kandji, mutta senegalilainen ei saanut palloa tyhjään KuPS-maaliin.

- Olimme avausjaksolla hyvin pelissä mukana ja pääsimme johtoon. Toisella jaksolla KuPS alkoi ottamaan enemmän riskejä ja meillä kesti jonkin aikaa tottua siihen. KuPS sai sitten sen tasoitusmaalin tehtyä. Meilläkin oli paikkoja, niistä olisi voinut paremmalla huolellisuudella tehdä maaleja. Loppua kohti saimme taas pelin hyvin haltuun ja pystyimme toteuttamaan omia juttujamme. Pakko tyytyä pisteeseen, mutta samalla arvostaa sitä. KuPS on kuitenkin yksi tämän sarjan kovimpia joukkueita, summasi Esport Hongan päävalmentaja Vesa Vasara illan annin.

Seuraavaksi Hongalla on vuorossa Metroderby lauantaina kun Espooseen tulee vieraisille HJK. Mikäli HJK ottaa ottelussa pisteenkään, varmistaa se Suomen mestaruuden itselleen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!