NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mitaleille halajava Ilves haluaa iskeä Interin kumoon: "Haluamme näyttää"

22.9.2018 - 09:42:49


Jalkapallon Veikkausliigassa pelataan lauantaina kolme ottelua.

Tamepereella iskevät yhteen mitaleille halajava Ilves ja keskikastissa taisteleva FC Inter.

- Jarkko Wiss on tehnyt jälleen hyvää työtä joukkueensa kanssa. He ovat olleet hyvässä vireessä viime aikoina ja ovat sen asioista mitalitaistelussa mukana, Interin päävalmentaja John Allen kehuu.

Interin loppukauden tavoite on varmistaa lopullisesti sarjapaikka. Allen myöntää lauantain ottelun tärkeyden kummallekin joukkueelle.

- Me tarvitsemme vielä pisteitä, jotta voimme olla täysin varmoja sarjapaikastamme. Meillä on myös mahdollisuudet nousta kuudennelle sijalla, mutta siihen tarvitsemme voittoja. Myös Ilves on pakkovoiton edessä, mikäli haluavat nousta mitaleille. Tässä mielessä on iso peli tulossa, pohtii Allen.

Interin kokoonpanosta ovat sivussa pelikieltoaan sovittavat Timo Furuholm (kaksi ottelua) ja Arttu Hoskonen. Myös Kaan Kairinen kärsii pienestä vammasta, eikä ole mukana. Kotijoukkueen puolelta pitkäaikaisloukkaantuneet Baba Mensah ja Tiemoko Fofana ovat poissa. Muita varmoja poissaolijoita ovat pienten vaivojen kanssa edelleen painivat Tuomas Rannankari, Mikael Almén ja Naatan Skyttä. Tariq Kazin pelaaminen on epävarmaa.

Ilveksellä on allaan hyvä peli Vaasasta 1-2-voitolla.

- Omalta osaltamme pyrimme samaan lähestymistapaan, kuin Vaasassa. Meidän pitää olla alusta asti hereillä ja hallita ottelua. Haluan, että näytämme olevamme se joukkue, jolla on vielä panosta peleissä. Toivottavasti sama tunne välittyy katsomoon ja yleisö syttyy mukaan, Ilveksen Jarkko Wiss kannusti.

Veikkausliiga lauantaina 22.9.

PS Kemi - VPS klo 16
Ilves - FC Inter klo 17
KuPS - FC Honka klo 17


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!