NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Lehkosuo uudesta maalitykistään: "Mielenkiintoista nähdä, mihin urallaan voi päästä"

21.9.2018 - 22:47:30


HJK jyräsi jalkapallon Veikkausliigassa Rovaniemen Palloseuran perjantaina 3-0. Voitto käytännössä varmisti HJK:n mestaruuden.

- Iso peli meille ja oltiin selkeitä ennakkosuosikkeja. Jätkät kyllä kantoi hyvin sen paineen tästä pelistä, kiitteli HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo pelaajiaan.

Lehkosuon mielestä esitys ei silti ollut parasta HJK:ta.

- Ei me mitenkään parhaimmillamme oltu. Tuli virheitä meidän pallollisessa pelaamisessa erinäköisistä syistä. Mutta tarpeeksi paljon onnistumisia oli kuitenkin myöskin.

HJK:n puolustuspeli on kuitenkin kohdallaan. Voitto oli HJK:lle viides perättäinen. Kuudennen kerran peräkkäin joukkue piti maalinsa puhtaana.

- Pidettiin taas nolla omassa päässä kuudennen kerran putkeen. Se on saatu hyvään kuosiin kyllä. Vähissä on ollut viime peleissä vastustajan tosi hyvät maalipaikat. Puolustetaan todella hyvällä työmoraalilla ja tarpeeksi fiksusti, vaikka aina sielläkin löytyy parannettavaa, Lehkosuo sanoi.

Vasta 19-vuotias Eetu Vertainen teki kaksi komeaa maalia kaukolaukauksista. Jälkimmäisen maalinsa Vertainen teki vapaapotkusta.

- Hyökkäysvaiheessa pallollisena ja pallottomana on paljon vielä parannettavaa. Hän näytti vahvuuksiaan tänään. Vaparista kaukolaukaus. Muutama röyhkeä ajo ja vastustajalle tuli punainen. Sellaisissa hetkissä hän on vaarallinen. Hän on hyvä käyttämään niitä vahvuuksiaan. Aggressiivisesti etsii niitä hetkiä, kommentoi Lehkosuo Vertaista.

Lehkosuo povaa Vertaiselle hienoa tulevaisuutta.

- Tänään onnistui puolustuspelaaminen häneltä. Yksi parhaista puolustuspelaamisista taktisesti, joita häneltä olen nähnyt. Se lämmitti. Mutta kyllä pallottomassa liikkumisessa ja pallollisissa ratkaisuissa hänellä on vielä parannettavaa, mutta hänellä on kova halu kehittyä, ja mielenkiintoista on seurata, mihin hän urallaan voi vielä päästä.

Teksti: Otto Palojärvi, Telia 5G-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!