NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliigassa tänään yksi ottelu - pitääkö nolla?

17.8.2018 - 13:15:47


TPS ja VPS kohtaavat perjantain ainoassa Veikkausliigan ottelussa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. VPS voitti vieraissa maalein 1-0 ja kotona maalein 2-0.

- Ensimmäinen kohtaaminen Turussa TPS:aa vastaan oli meille pelillisesti todella vaikea. Hyökkäyspelaamisemme ei ollut siinä pelissä hyvää ja TPS:n pallonhallinta tuotti meille vaikeuksia. Se on hyvä pitää mielessä, jotta pysymme nöyrinä ja muistamme, että kaikki pelit ovat Veikkausliigassa tasaisia kaikki, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi seuransa verkkosivuilla.

VPS hävisi edellisessä ottelussaan SJK:lle 0-2.

- Olemme keskittyneet niihin asioihin, mitkä omassa pelaamisessamme ovat olleet hyviä. SJK:ta vastaan olimme viime pelissä pitkästä aikaa tappioasemassa ja se näkyi muutamallakin tavalla pelissä. Se vaikeutti meidän pelaamistamme etenkin toisella jaksolla. Olemme käyneet näin ollen myös läpi sitä, mitä se tarkoittaa, että pystymme pelaamaan noissakin tilanteissa ja keskittymään koko pelin ajan siihen, mitä me haluamme tehdä ja mitä meidän kuuluu tehdä. Toisin sanoen niihin asioihin, mitkä meille tuottavat hyviä asioita. Niitä oli nähtävissä esimerkiksi viime pelin avausjaksolla ja niitä olisimme pystyneet kyllä jatkamaan toisellakin, Vuorinen analysoi.

VPS:n terveystilanne on sama kuin edelliseen peliin lähdettäessä.

- Sama tilanne on kuin aiemmin. Jotain kolhuja tulee peleissä ja sitten aina katsellaan vähän tuntemuksia ja pidetään huoli, että 11 aloittavaa pelaajaa ovat ne, jotka pystyvät varmasti suoriutumaan sataprosenttisesti. Loukkaantumisia ei ole tullut enempää, joten tilanne on suhteellisen hyvä, Vuorinen sanoo.

Lähde: VPS:n verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveitsiläinen kuoli Imatralla

16.6.2019 13:34:52