NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ilvekselle pahoja takaiskuja

17.8.2018 - 10:57:53


Veikkausliigan mitalitaistelussa edelleen vahvasti mukana oleva Ilves kokee pelaajarintamallaan muutoksia.

Seuran verkkosivujen mukaan keskikenttäpelaaja Eero Hyökyvirta ei jatka joukkueessa ja hyökkääjä Tiemoko Fofana on pitkäaikaisloukkaantuneena.

– Eero on kiertänyt nuorisomaajoukkeita ja käynyt monessa ulkomaisessa seurassa testissä. Nyt hän on ollut meidän mukanamme ensimmäisen täysipainoisen liigakauden. On käynyt selväksi, kuinka valtavan työmäärän absoluuttiselle huipulle pääseminen vaatii jalkapallossa, Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss kertoo tamperelaisten verkkosivuilla.

– Tiemme eroavat sulassa sovussa. Eero haluaa toistaiseksi keskittyä opiskeluun. Hän saa ottaa ainakin loppukauden mittaisen henkisen tauon jalkapallosta ja miettiä tulevaisuuden näkymiään. Ratkaisu on kova, mutta ymmärrän syyt taustalla. Kunnioitan sitä, että hän uskalsi tulla esiin asiansa kanssa. Kiitän yhteistyöstä ja toivon hänelle menestystä valitsemallaan tiellä, Wiss jatkaa.

Fofanan harjoituksissa saatu polvivamma vaatii leikkaushoitoa, joten 18-vuotias norsunluurannikkolainen on sivussa kentiltä koko loppuvuoden.

– Vain muutama tunti ennen siirtoikkunan sulkeutumista sain kuulla tutkimuksissa selvinneen vamman vakavuuden. Aikaa reagointiin jäi todella vähän. Fofana oli tehnyt hyvän sisääntulon joukkueeseen, joten harmittaa kaverin puolesta. Samalla ajoitus oli kaikkien kannalta hankala. Fofana on ulospäinsuuntautunut persoona, joka selvästi haluaa kehittyä. Kyseessä on nuori pelimies, joten mietimme hänen tulevaisuuttaan tarkasti, Wiss kertoo.

– Hyökyvirran ja Fofanan sivuun jäämisen takia menetimme kaksi pelaajaa. Eihän tämä siirtoikkuna ihan nappiin mennyt. Paljon kyllä mietimme ja kartoitimme vaihtoehtoja. Yhden hyökkääjän kanssa meillä on periaatteessa sopimus ja peliluvat valmiina, mikäli vain viisumiasiat saadaan kuntoon lähtömaassa. Kyseessä on Euroopan maa Schengen-alueen ulkopuolelta, Wiss taustoittaa.

Lähde: Ilveksen verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norja kiusaa Leijonia

18.4.2019 19:34:20