NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KuPS:n koppi täynnä iloisia ilmeitä

12.8.2018 - 22:41:54


Kuopion Palloseura onnistui hankkimaan himoitsemansa revanssin sunnuntain Veikkausliigakierroksella. Sitkeäksi vastustajaksi osoittautunut PS Kemi kaatui Kuopiossa maalein 3-1.

Puolustaja Tabi Manga, hyökkääjä Ilmari Niskanen ja kapteeni Petteri Pennanen onnistuivat maalinteossa oman kotiyleisön edessä ja 23:nnen sarjakierroksen kotipeli päättyi ansaittuihin keltamustiin voitonjuhliin.

- Voitto maistuu tottakai hyvältä. Tässä oli pientä ekstraa mukana, sillä lievä ketutus oli päällä kahdesta edellisestä keskinäisestä pelistä, Pennanen muistuttaa seuransa sivuilla.

- Iloisia jätkiä oli kopissa. Kiva on voittaa kaksi peliä putkeen, voitot ja pinnat ovat tärkeitä. Näitä tarvitaan. Me olimme pelin jokaisella osa-alueella parempia. Me laitettiin palloa liikkeelle, puolustettiin hyvin, kontrolloitiin peliä, luotiin tilanteita ja otettiin Kemin omat vahvuudet pois. Kolme maalia tehtiin ja enemmänkin olisi voitu tehdä, se osoittaa että silloin on oikeita asioita tehty tarpeeksi, kapteeni Pennanen jatkaa.

Päävalmentaja Jani Honkavaara oli myös tyytyväinen voittoon ja kolmeen sarjapisteeseen.

- Hieno peli meiltä. Viikolla me teimme pelaamiseen radikaalin muutoksen. Me muutimme omaa muotoa, meillä oli pelaamisessa hyvä tasapaino ja se onnistui hyvin. Hyvä suoritus tällä muodollai.

- Me dominoimme peliä aika lailla. Meillä oli kaikkiaan neljä pelaajaa keskellä. Hyökkäyspelillisesti hyvä suoritus, hyökkääminen tuli jätkiltä kuin luonnostaan. Kokonaisuuteen on syytä olla tyytyväinen, Honkavaara päätti.

Lähde: KuPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!