NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

VPS-koutsi voiton jälkeen: "Emme voi pelata näin"

23.7.2018 - 08:44:29


VPS otti sunnuntaina mitalikamppailun kannalta tärkeät kolme pistettä, kun se voitti KuPS:n tiukasti 2-1. VPS oli saanut valmistautua otteluun huolella, koska se ei pelannut kuopiolaisten tavoin europeleissä.

VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen ei huokunut tyytyväisyyttä ottelun jälkeen.

- Meillä oli hyvä harjoitusviikko alla ja tulimme tänne hyvillä mielin. Pääsimme johtoon hyvällä tavalla, vaikka maali kimmokkeesta tulikin. Tapa, jolla loimme tilanteen oli hyvä. Johtoasemassa pelaaminen oli kuitenkin alusta saakka sitä, että puolustimme johtoa ilman palloa. Se on huono yhtälö, jos vastassa on niin hyvä joukkue kuin KuPS. Pakko myöntää, että KuPS oli tänään meihin verrattuna todella hyvä, Vuorinen kommentoi VPS:n sivuilla.

- Teimme 2-1 -maalin vähän niin kuin KuPSin aseilla nopean tilanteenvaihdon jälkeen. Toisella jaksolla maalin odotusarvo KuPSille vain kasvoi. Tällaisia pelejä hävitään joskus isoillakin numeroilla, kun vastustaja saa rankkarin, kolkuttelee rimoja ja rakentaa tuollaisia paikkoja. Samu (Volotinen) otti tänään muutamia loistotorjuntoja. Emme voi pelata näin. On huono asia, että ottelun kuva oli tämän näköinen.

VPS on sarjataulukossa neljäntenä.

Lähde: VPS:n verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!