NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KuPS-valmentaja Kööpenhaminan miehekkäästä reissusta: ”Matka takaisin oli raskas”

22.7.2018 - 09:45:20


Jalkapallon Veikkausliigan sunnuntain kierroksen yksi herkkupaloista tarjoillaan Kuopiossa, kun KuPS kohtaa VPS:n klo 17 käynnistyvässä ottelussa.

KuPS pelasi hienon ja tasaväkisen europelin torstai-iltana Kööpenhaminassa. Palautumisaika VPS-otteluun on jäänyt lyhyeksi.

- Positiivinen fiilis FCK-pelistä jäi. Se oli meiltä hyvä ja miehekäs esitys, matka takaisin oli tosin raskas. Jokainen peli on aina oma tarinansa ja tämä VPS-ottelu varsinkin, kun edellinen peli on nyt niin lähellä. Tuoreita jalkojakin me saadaan sunnuntaina kentälle, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara pohtii seuransa sivuilla.

Kuopiolaisten uusimmat pelaajahankinnat Juho Pirttijoki ja Lucas Rangel pelasivat molemmissa UEFA-peleissä. Uusi pelaajakaksikko pääsee nyt tekemään omat Veikkausliigadebyyttinsä keltamustassa peliasussa.

- Hyvin he ovat suoriutuneet. Pirttijoki on sopeutunut uuteen joukkueeseen nopeasti, Lucasilla menee vielä vähän aikaa päästä sisään pelisysteemiin. Hän on pääpelivoimainen ja juoksuvoimainen hyökkääjä, valmentaja toteaa.

Vaasalaiset ovat nousseet liigataulukossa kuopiolaisten ohitse neljännelle sijalle.

- VPS on vahvassa vireessä. VPS pelaa tuttua pallonhallintajalkapalloa, prässää ylhäältä ja puolustaa alhaalta. Meidän pitää onnistua sunnuntaina hyvin. VPS on vahva vastustaja, tuloksellisesti me on pärjätty heitä vastaan hyvin. Voittaa pitäisi tietenkin aina. Hyvä tulos me tietysti halutaan pelistä saada, Honkavaara tähdentää.

Veikkausliigan suunnuntain kierros:
FC Lahti-IFK Mariehamn
Ilves-PS Kemi
KuPS-VPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!