NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hurjavireinen HJK hakee jatkoa kotiputkelleen

25.6.2018 - 10:02:09


Jalkapallon Veikkausliiga palaa tänään juhannustauolta kolmen ottelun voimin. Sarjakärki HJK hakee jo viidettä peräkkäistä kotivoittoaan VPS:n kustannuksella.

HJK lähtee maanantaina klo 18.30 käynnistyvään otteluun kaksi tasapeliä allaan. Klubin kovasta vireestä kertoo paljon myös se, että joukkue on jäänyt pisteittä edellisen kerran toukokuun alkupuolella. Plakkarissa on nyt yhdeksän peräkkäistä tappiotonta ottelua.

HJK ei ole hävinnyt kertaakaan yhdeksässä matkapelissään ja myös kotiyleisön edessä kulkee mainiosti: neljä voittoa putkeen maalierolla 12-2.

- Klubi on tällä hetkellä jopa viime kautta edellä pisteiden suhteen. HJK kuittasi viime kaudella mestaruuden saalistamalla 76 pistettä 33 ottelusta. 16 ottelun jälkeen viime kaudella oli kasassa yksi piste vähemmän kuin nyt, seuran sivuilla kerrotaan.

HJK:n kokoonpanosta puuttuvat pitkäaikaistoipilaat Akseli Pelvas ja Ville Jalasto. Paluun vahvuuteen tekevät jo pitempään sivussa ollut Riku Riski ja edellisen ottelun huilannut Juha Pirinen. Anthony Annan on myös pelikiellon jälkeen mukana vahvuudessa. Valtteri Vesiaho, Eetu Vertainen ja Enoch Banza ovat olleet mukana Suomen U19-maajoukkueen leirillä.

HJK ja VPS ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen Veikkausliigassa. Klubi haki huhtikuun lopussa täyden pistepotin Vaasasta.

Veikkausliiga, maanantain ottelukierros:
FC Lahti-KuPS klo 18.30
HJK-VPS klo 18.30
IFK Mariehamn-PS Kemi klo 19.00


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!