KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nimi mieleen - vasta 16-vuotias Maximo Tolonen Veikkausliigaseuran sankari

24.2.2018 - 18:35:09


FF Jaro ja SJK päätyivät 1-1 -tasapeliin lauantaina pelatussa jalkapallon Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa. Vieraiden maalin viimeisteli vasta 16-vuotias Maximo Tolonen.

FF Jaro osoittautui jälleen vaikeaksi vastustajaksi kotihallissaan. Jaro prässäsi kovaa ylhäältä heti alusta alkaen. Pienessä ja varsin matalassa Tellushallissa se on aina tehokasta.

SJK oli ensimmäisellä puoliajalla aivan purjeessa. Kotijoukkue loi ensimmäisen maalipaikan vasemmalla laidalla pelanneen Seth Paintsilin kautta jo ensimmäisellä minuutilla. SJK:n puolustus kuitenkin pystyi blokkaamaan laukauksen.

Jaro sai pallon ensimmäisellä puoliajalla tolppaan ja maaliviivalle asti, mutta tauolle mentiin maalittomassa tilanteessa.

SJK paransi peliään toiselle puoliajalle selvästi, ja oli lähellä maaliakin heti alussa, kun Anders Bååthin yritys kolahti tolppaan kulmapotkun jälkeen. Hyvästä alusta huolimatta Jaro meni kuitenkin johtoon 50. minuutilla. Jaro pääsi keskittämään vasemmalta, Sasa Jovovic oli maalilla vapaana ja hänellä oli helppo työ siirtää kotijoukkue 1-0 -johtoon.

Pitkään eivät pietarsaarelaiset ehtineet johtoasemasta nauttia. Tolonen sai pallon boksin ulkopuolella ja sijoitti sen komeasti oikeaan alanurkkaan. Maali oli Toloselle jo toinen SJK:ssa.

Tolonen pääsi kokeilemaan vielä uudestaan kaukolaukauksensa tehokkuutta, mutta Emil Öhberg venyi pallon eteen. Aristote Mboma pääsi paluupalloon ensimmäisenä, mutta tulosta ei tullut. Loppuhetkillä SJK sai luotua erikoistilanteista muutaman hyvän tilanteen, mutta maaliin asti palloa ei saatu toimitettua.

Lähde: SJK


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17