KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ciss ja Gueye Sveitsistä lainasopimuksella VPS:ään

15.2.2018 - 17:24:23


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaavan Vaasan Palloseuran ryhmään on liittynyt tällä viikolla kaksi uutta pelaajaa. Senegalilaiset Elhadji Ciss ja Ibrahima Gueye siirtyvät seuraan lainasopimuksella sveitsiläisestä FC Sionista.

Kaksikko on pelannut Sveitsin pääsarjassa pelaavan Sionin organisaatiossa, pääasiassa reservijoukkueen puolella.

Vasenjalkainen Ciss, 23, on pelipaikaltaan toppari, mutta pystyy pelaamaan myös vasempana pakkina. Gueye, 21, puolestaan on hyökkääjä.

- Ciss on pärjännyt hyvin. Hän on suhteellisen kurinalainen ja pyrkii kuuntelemaan ja oppimaan. Hän vaikuttaa kiinnostuneelta tekemään asioita meidän tavallamme. ”Ibra” on vähän nuorempi. Hän on aika tyypillinen hyökkääjä, joka laukoo hanakasti ja pyrkii ahnaasti maalintekoon. Hän haastaa 1vs1 -tilanteissa mielellään, päävalmentaja Petri Vuorinen analysoi seuransa sivuilla.

Pelaajat ovat olleet nyt muutaman päivän joukkueen mukana, mutta päävalmentaja on saanut jo tietynlaisen kuvan pelaajista. Molemmat tuovat hieman kokoa suhteellisen pienikokoiseen ryhmään.

- Meillä alkaa nyt olla jonkinlainen ymmärrys mihin he pystyvät. He eivät ole samalla fyysisellä tasolla kuin meidät omat pelaajamme voiman ja kehonhallinnan suhteen. He ovat isokokoisia, mutta eivät vielä fyysisesti valmiita pelaajia, Vuorinen kommentoi.

Lähde: VPS


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bö romahti - kuusi ohilaukausta

15.12.2018 16:34:03