VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10€, PELAA 50€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SJK-luotsi Cupin pelistä: "Täytyy ennakkosuosikin asema käsitellä oikein"

9.2.2018 - 22:55:13


SJK kohtaa TPV:n Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa lauantaina. TPV on Kakkosen joukkue ja Suomen Cupin lohkovaiheessa se pelasi ensin tasan KPV:n kanssa ja hävisi Jarolle suurinumeroisesti. SJK on puolestaan voittanut kaikki aiemmat ottelunsa tänä talvena. Suomen Cupissa on kaatunut PKK-U ja KPV sekä harjoitusotteluissa FC Haka ja VIFK.

- Talven viides voitto on tietenkin tavoitteena. Varmaankaan se ei kenellekään ole iso yllätys, että TPV tulee otteluun altavastaajana ja meidän taas täytyy oma ennakkosuosikin asemamme käsitellä mentaalisesti oikein. Sen pitää näkyä meidän esityksessä ja pelaamisessa, totesi SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen seuran nettisivuilla.

- Jos katsotaan näitä meidän jo pelattuja otteluita, niin jokaisessa ottelussa olemme pystyneet useampia maalipaikkoja luomaan, joten meillä voisi olla enemmänkin tehtyjä maaleja. Mutta voittokin tottakai aina riittää, Kautonen kertoi.

SJK:n pelaajatilannekin alkaa olla paranemaan päin.

Vaikka koko alkutalven sivussa olleet Billy Ions ja Kyle Konwea alkavatkin lähestyä pelikuntoa ja kaksikko on jo mukana joukkueen harjoituksissa, he tuskin pelaavat vielä lauantaina. Samoin laitapuolustaja Jordan Mustoe saattaa huilata vielä tämän viikonlopun.

- Joel Mero tehnee debyyttinsä tämän kauden peleissä ja Sundman on toipumassa kuntoon. Meillä on ollut pikkuloukaantumisia, mutta sen voin kertoa että viimeistään ensi viikolla kaikki pelaajat on taas kunnossa. Meillä on nyt kahden viikon harjoitusjakso ennen seuraavaa peliä tämän jälkeen ja on kiva saada kaikki mukaan täydessä iskussa, Kautonen hymyili.

Suomen Cupin pelit lauantaina:

FC Lahti - JJK Jyväskylä
Haka - Viikingit
Ilves - GrIFK
FF Jaro - Keski-Uusimaa
SJK - TPV
Gnistan - PEPO
VPS - KPV


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!