VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

RoPS ja AC Oulu tasapeliin - HIFK nuiji KTP:n

9.2.2018 - 20:44:50


Rovaniemen Palloseura ja AC Oulu pelasivat Oulun Arina Areenalla Suomen Cupin A-lohkon ottelunsa perjantaina.

Nuori brassipelaaja Agnaldo teki rovaniemeläisten maalin ensimmäisellä jaksolla ja Oulun jenkkipelaaja Josue Soto tasoitti toisella jaksolla loppulukemiksi 1-1.

RoPS on lohkossaan toisena neljä pistettä lakkarissaan ja samoissa pisteissä on myös AC Oulu kolmantena.

Turussa kapinoitiin kauden ensimmäinen derby loppuunmyydyn katsomon edessä kun FC Inter ja TPS iskivät yhteen E-lohkon ottelussa. Ottelussa ei maaleja saatu aikaan ja näin ollen Inter nousi sarjassa toiseksi Klubi 04:n ohi, joka on samoissa pisteissä. TPS jatkaa neljäntenä kolme pistettä pussissaan kolmesta pelistä.

HIFK puolestaan otti kaikki tarjolla olleet kolme pistettä KTP vieraanaan. Ottelu sai iloisen alun kun heti ensimmäisellä minuutilla Tuukka Kurki vei isännät johtoon. Aleksi Pahkasalo tasoitti vain parin minuutin päästä taukotulokseksi 1-1. Toisella jaksolla Ottopekka Jurvainen rynni vasemmalta läpi ja tälläsi pallon voimalla maalin perukoille. Hetkeä myöhemmin Antti Ulmanen latoi loppulukemiksi 3-1.

HIFK johtaa D-lohkoa seitsemällä pisteellään kolmesta pelistä. KTP on neljäntenä. Sarjataulukon kummajainen on FC Honka, joka on pelannut vain yhden pelin, mutta on vankasti kolmantena. Honka on voittanut ainokaisensa kun taas Gnistan on saanut kolmesta pelistä vain yhden pisteen ja PEPO on tyystin ilman pisteitä.

Suomen Cup perjantaina 9.2.

RoPS - AC Oulu 1-1
FC Inter - TPS 0-0
HIFK - KTP 3-1


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

22.1.2019 06:45:29