VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK kiinnitti nuoren lupauksensa

5.2.2018 - 15:31:00


Viime kauden B-junioreiden Suomen mestari Julius Tauriainen on tehnyt HJK:n kanssa 2+1 -vuotisen sopimuksen, seura tiedotti maanantaina.

16-vuotias Julius Tauriainen aloitti jalkapallon pelaamisen kirkkonummelaisessa FC Wildissa. HJK:ssa hän on pelannut jo kaksi vuotta, viime kaudella HJK:n B-junioireissa. Julius Tauriainen on myös 01-maajoukkueen vakiopelaajia.

Keskikentällä hyökkäävässä roolissa viihtyvä Julius on ex-HJK-pelaaja Pasi Tauriaisen poika.

– Julius on erittäin mielenkiintoinen pelaaja, joka oli viime kaudella HJK:n B-juniorien mestarijoukkueen kantavia voimia. Odotamme Juliuksen vakiinnuttavan paikkansa Klubi 04:n Ykkösen joukkueessa, kertoi Klubi 04:n päävalmentaja Mikko Mannila.

– Tavoitteeni on aluksi vakiinnuttaa paikka Klubi 04:n ringissä, totutella miesten sarjoihin ja sitä kautta saada näyttöpaikka HJK:n edustusmiehistöön. Kilpailutilanne on kova, mutta hyvä juniorin kehittymisen kannalta. Perheen HJK perinteet jo velvoitavat ja tavoite on menestyä raitapaidassa vielä paremmin kun Pasi-Isä aikoinaan. HJK on tällä hetkellä ylivoimaisesti Suomen paras mahdollinen kasvuympäristö ja takaa ammattimaisen valmennuksen ja olosuhteet matkalla aikuisten sarjoihin, kertoi Julius Tauriainen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

24.1.2019 08:22:43