VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

KuPS hankki hyökkääjän Kolumbiasta

2.2.2018 - 14:22:04


Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura jatkaa joukkueensa vahvistamista kovalla tahdilla. KuPS ja 27-vuotias kolumbialainen Stiwar Garcia ovat allekirjoittaneet tänään 1+1-vuotisen pelaajasopimuksen, seura tiedotti perjantaina.

Laiturin sopimuksen myötä Kuopion Palloseuran joukkue on yhtä pelaajavahvistusta vaille valmis.

Laiturin on tarkoitus liittyä maanantaina joukkueen harjoitusvahvuuteen, jossa hänen sopeutumistaan auttaa tammikuussa keltamustan riveihin liittynyt maanmies Luis Carlos Murillo.

Garcia on pelannut koko uransa Kolumbiassa, jossa on pelannut yli 50 ottelua maan pääsarjassa ja hieman päälle 100 ottelua toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Laituri teki päättyneellä kaudella Deportivo Pereiran riveissä seitsemän maalia ja antoi yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Stiwar oli näillä tehoilla joukkueensa toiseksi paras maalintekijä ja antoi eniten maaliin johtaneita syöttöjä.

- Mietimme Stiwaria todella pitkään. Tulimme kuitenkin siihen lopputulokseen, että hänen ominaisuutensa voivat pitkän kauden kuluessa auttaa meitä. Tarvitsemme materiaaliin leveyttä. Stiwar on nopea ja yllätyksellinen pelaaja, jonka ominaisuuksilla voi pelata hyökkäyspäässä joko keskellä tai laidalla, päävalmentaja Jani Honkavaara totesi tuoreesta hankinnasta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, maanantain tulokset

22.1.2019 06:45:29