KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HJK vahvisti puolustustaan maajoukkuemiehellä

3.1.2018 - 15:57:36


HJK ja Daniel O’Shaughnessy ovat tehneet 2+1 -vuotisen sopimuksen. 23-vuotias O’Shaughnessy siirtyy heti tammikuun siirtoikkunassa Cheltenhamista Klubiin. Juuri A-maajoukkueeseenkin valittu O’Shaughnessy on pelipaikaltaan keskuspuolustaja tai vasen puolustaja.

– Olemme kartoittaneet monipuolista vasenjalkaista puolustajaa. Maajoukkueen portteja kolkutteleva Daniel tuo alakertaamme pallollista osaamista. Hän on erinomainen avaamaan peliä ja lisäksi hän pystyy pelaamaan niin puolustuksen keskustassa kuin vasemmalla, jalkapallojohtaja Juho Rantala iloitsi seuran tiedotteessa.

O’Shaughnessyn junioriseurat ovat olleet RiNS, Honka ja HJK. Pelattuaan kaudet 2009–2011 HJK:ssa, nuori puolustaja siirtyi Klubi 04 -kautensa jälkeen 2012 ranskalaiseen Metziin. Viimeiset vuodet kovapotkuinen riihimäkeläinen on pelannut lähinnä Englannin eri sarjatasoilla Brentfordissa ja Cheltenhamissa.

Kaksoiskansalaisuuden omaava O’Shaughnessy kiinnosti myös Irlannin maajoukkueita, mutta hän on ollut vakiokasvo kaikissa Suomen nuorten maajoukkueikäluokissa ja debytoi A-maajoukkueessa Ruotsia vastaan 2016.

Toistaiseksi kaksi A-maaottelua pelannut puolustaja on valittu tammikuussa Abu Dhabiin matkustavaan maajoukkueryhmään.

– Olen todella iloinen sopimuksestani HJK:n kanssa. Odotan innolla harjoitusten alkamista ja menestyksekästä kautta joukkueelle, Daniel O’Shaugnessy iloitsi paluustaan Klubiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38