VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Huippulupaus PS Kemiin

23.12.2017 - 14:01:34


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava PS Kemi on solminut kaksivuotiset sopimuksen kolmen nuoren pelaajan, eli Ville Moilasen, Kristian Heinolaisen ja Henrik Ölanderin kanssa.

Laitapuolustaja Ölander, 20, tulee PS Kemiin HJK:n organisaatiosta. Hän on pelannut pääsääntöisesti Ykköseen nousseen Klubi-04 joukkueessa.

Heinolainen, 18, on myös laitapuolustaja. HIFK:ta ja Gnistania aiemmin edustanut Heinolainen lukeutuu 19-vuotiaiden maajoukkueen vakiokalustoon.

PS Kemiä luotsaava Jari Åhman on saanut Heinolaisen osalta vahva suositukset nuorten maajoukkuevalmentaja Kimmo Lipposelta.

- Kristian on urheilullinen pakki, joka pystyy pelaamaan molemmilla laidoilla. Kiva, että Kristian ja moni muu nuori pelaaja haluaa tulla meille kehittymään. Lipposen mukaan Kristian omaa mahtavan potentiaalin. Mielenkiintoista nähdä kuinka suuren roolin hän joukkueessa ottaa.

Laituri Moilanen, 18, pelasi viime kaudella Kakkosta TP-47:n paidassa. Kemiläiskasvatti pelasi ja opiskeli sitä ennen kaksi vuotta Bradford Cityn akatemiassa Englannissa.

- Ville palaa kotiin pienen reissun jälkeen. On kiva, että joukkueeseen saadaan lisää kemiläistä väriä ja on mielenkiintoista nähdä kuinka korkealle tasolle Ville nousee. Hän on nopea kaveri ja hyvä yksi vastaan yksi -tilanteissa. Mutta täytyy muistaa, että hän on vasta 18-vuotias, jolla on edessään paljon pelivuosia, Åhman kertoo seuransa sivuilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!