VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliiga-seura teki kovan kaappauksen - Liverpoolin kasvatti siirtyy seuraan Belgian pääsarjasta

22.12.2017 - 15:28:53


Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava Seinäjoen Jalkapalloklubi ilmoitti perjantaina kovan luokan pelaajahankinnasta. 26-vuotias puolustaja Jordan Mustoe siirtyy Seinäjoelle yhden vuoden sopimuksella.

Jordan Mustoe pelasi viime kaudella Belgian pääsarjaa Westerlon paidassa. Täksi syksyksi hän ei kuitenkaan tehnyt sopimusta minnekään, joten hän siirtyy Suomeen vapaana agenttina. Mustoe on Wiganin ja Liverpoolin kasvatti.

- Jordan on erittäin hyvä pelaaja. Saamme joukkueeseen ominaisuuksiltaan laadukkaan ja kyvyiltään jälleen meidän pelitapaan hyvin sopivan pelaajan. Hän on aktiivisesti hyökkäyspeliin osallistuva laitapuolustaja. Tämän palasen jälkeen meidän joukkueen rakennus on erittäin hyvällä mallilla, SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen kertoi seuran sivuilla.

Mustoe kävi jo joulukuussa tutustumassa suomalaisseuran toimintaan.

- Tulin viime viikolla tutustumaan seuraan, ja olin todella otettu seuran fasiliteeteistä. En malta odottaa, että kausi alkaa ja saan vetää SJK-paidan päälle sekä antamaan kaikkeni seuran kannattajien edessä tällä kaudella, pelaaja itse totesi.

Mustoe on alun alkaen aloittanut Valioliiga-seura Liverpoolin akatemiassa. Vuonna 2009 hän teki Wiganin kanssa uransa ensimmäisen ammattilaissopimuksen ja debytoi 20-vuotiaana FA Cupin ottelussa Hull Cityä vastaan tammikuussa 2011.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!