VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SJK vahvistuu entisestään – ex-huippulupaus siirtyy Seinäjoelle

20.12.2017 - 13:46:20


Jalkapalloliigan SJK on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen ruotsalaisen Kyle Konwean kanssa.

Keskuspuolustajana pelaava Konwea oli aikoinaan todellinen huippulupaus, mutta pelit ammattilaiskentillä eivät ole sujuneet suunnitelmien mukaan. Hän on kuitenkin pelannut Ruotsin pääsarjatasolla Häckenin paidassa. SJK:hon mies siirtyy Brommapojkarnasta, joka pelasi viime kaudella Superettanissa.

- Minun täytyy olla rehellinen ja kertoa, että Ruotsissa monikaan ei tiedä juuri mitään Suomen futiksesta, joten olin melko skeptinen aluksi. Seurassa kuitenkin haluttiin minut tutustumaan olosuhteisiin ja joukkueeseen. Nyt kun olen ollut täällä viikon verran, täytyy sanoa että olen todella vaikuttunut. Tämä on todella hyvä joukkue ja olosuhteet täällä on paremmat kuin monessa ruotsalaisseurassa, Konwea hehkutti SJK:n tiedotteessa.

Konwean, 28, isä on Nigeriasta, ja Nigerian maajoukkue on halunnut puolustajan käyttöönsä, mutta Konwea kieltäytyi aikoinaan kutsusta.

SJK on tehnyt kauden jälkeen kovia hankintoja ryhmäänsä. Konwean lisäksi SJK:hon ovat siirtyneet muun muassa Anders Bååth, Reuben Ayarna ja Paul Tendeng.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!