VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK kiinnitti seuraikonin - "Yksi ehdokkaista vuosikymmenen IFK-pelaajaksi"

19.12.2017 - 18:20:08


Jalkapallon Ykkösen HIFK Fotboll ja Matias Hänninen ovat allekirjoittaneet kaksivuotisen sopimuksen. Viime kaudella Hänninen, 26, pelasi 28 ottelua, joista 22 kertaa esiintyi avauskokoonpanossa. Tilille jäi myös yksi maali sekä kaksi maalisyöttöä.

Seuraava kausi on Hännisen yhdeksäs kausi IFK:ssa ja ”Masa” onkin erittäin suosittu kannattajien keskuudessa.

– Kun mietitään tämän vuosikymmenen IFK-pelaajaa, on Hänninen yksi ehdokkaista. Masa tuli meille nuorena poikana kaudelle 2010, kun pelasimme Kakkosta ja hän on siitä lähtien ollut tärkeä osa joukkuetta, sarjatasosta riippumatta. Kannattajienkin suosikki on puolustajana erittäin vaikea ohitettava. Yhtenä joukkueen kovakuntoisimmista hän jaksaa myös osallistua aktiivisesti hyökkäyksiin ja kykenee lisäksi maalintekoon, kommentoi päävalmentaja Teemu Kankkunen.

– Tosiaan, yhdeksäs kausi starttaa HIFK:ssa, enkä voisi juuri olla onnellisempi. En tietenkään pysty lupaamaan pelaavani koko loppu-uraa Tähtirinnoissa. Viihdyn kuitenkin hyvin mahtavassa, upeassa ja ainutlaatuisessa seurassa, joten en näe syytä lähteä pelaamaan muualle. Viime kaudella taisin puolitosissani huudella siirrosta Sunderlandiin, mutta tuskin kukaan otti vakavasti puheitani. Nyt on muutenkin tarkoitus keskittyä puhumisen sijasta tekoihin. Asiat on tehtävä niin hyvin kuin mahdollista – ei enää tekosyitä, kommentoi Hänninen.

Lähde: HIFK:n verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TPS:n ruma tappioputki poikki

19.1.2019 18:19:40