COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

RoPS hankki apua valmennukseensa

21.11.2017 - 10:56:13


Kuopiolaissyntyinen 38-vuotias Pasi Tuutti on RoPS:n edustusjoukkueen uusi apuvalmentaja sekä junioripuolen valmennuspäällikkö, seura uutisoi tiistaina.

Tuutti on entinen Veikkausliigatason jalkapalloilija, valmentaja ja valmentajakouluttaja. Ilveksen talenttivalmentajana Tuutti toimi syksystä 2013, jota ennen hän on valmentanut mm. naisten liigajoukkue Kuopion Pallokissoja.

Valmentajien koulutuspuolella Tuutti on toiminut vuodesta 2009 aluksi piiritasolla, ja pian Palloliitossa kouluttaen mm. UEFA A ja B -kursseille osallistuvia. Tuutti itse valmistuu UEFA Pro -valmentajakurssilta ensi helmikuussa.

- Viime vuosina Ilveksen juniorityö on mennyt paljon eteenpäin, ja siinä tarinassa Pasilla on ollut tärkeä rooli, kiittelee RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela Tuutin valintaa seuran tiedotteessa.

- Lisäksi edustusjoukkueen kannalta odotan jo innolla joulukuun ensimmäisiä harjoituksia. Pasilla on selkeitä vahvuusalueita, jotka tulevat täydentämään erinomaisesti koko meidän valmennustiimiä.

Tuutti tulee jatkamaan Rovaniemen Palloseurassa Matti Kilpelän aloittamaa työtä. Kilpelän sopimus RoPS:n kanssa päättyi edelliseen kauteen.

- Olen saanut tutustua Matin antamiin materiaaleihin ja olen erittäin vakuuttunut hänen tekemästään työstä. Rovaniemen Palloseura on ollut hyvissä käsissä, Tuutti antoi tunnustusta edeltäjälleen.

Uuden valmennustiimin johdolla RoPS:n edustusjoukkue aloittaa harjoittelun joulukuun ensimmäisellä viikolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24