COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

SJK:n valmennusryhmä kasassa

9.11.2017 - 17:17:07


Veikkausliigan SJK:n uutena päävalmentajana kaudelle 2018 aloittaa Tommi Kautonen, joka on ollut jo mukana rakentamassa ensi kauden joukkuetta sekä omaa taustaryhmäänsä noin kuukauden ajan. Kaikki valmentajat ja taustaryhmän jäsenet on päävalmentaja Kautosen valitsemia ja hän vastaa siihen tulevista tehtävien muutoksista tai lisäyksistä.

Kautosen apuna jatkaa loppukauden 2017 vastuuvalmentajana toiminut Brian Page, joka tuo toimintaan jatkuvuutta. Page jättää tehtävänsä SJK Akatemiassa ja keskittyy täysipäiväisesti tehtäviin edustusjoukkueen valmentajana. Pagen apurina tähän asti toiminut Toni Lehtinen, jatkaa niin ikään edustusjoukkueessa hyökkääjävalmentajana, mutta toimii valmennustehtävissä myös Akatemian puolella.

Uutena valmennusryhmään tulee mukaan Paraisilta kotoisin oleva 49-vuotias Stefan Strömborg. Hän on UEFA Pro -koulutuksen saanut jalkapallovalmentaja, joka on erikoistunut fysiikkapuoleen.

Tommi Kautosen johtamaan edustusjoukkueen valmennusryhmään kuuluu lisäksi maalivahtivalmentaja Luis Fernando da Silva sekä joukkueenjohtaja ja huoltaja Pekka Lehtinen. Pidempiaikaisesta fysioterapiasta vastaa DBC Seinäjoki ja joukkueen lääkäripalveluista Terveystalo. Urheilutoiminnan ja seurajohdon välissä toimii sports managerina Christoffer Kloo. Luis Fernando ja Pekka Lehtinen on parhaillaan lomamatkalla, eikä kaksikko ollut mukana tilaisuudessa.

Lähde: SJK:n verkkosivut


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!