COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

PS Kemi tehtaili jatkopahveja

9.11.2017 - 14:29:01


PS Kemi on tehnyt jatkosopimukset Marek Kaljumäen ja Justus Lehdon kanssa, seura tiedotti torstaina.

26-vuotias Kaljumäe ja PS Kemi päättivät käyttää Kaljumäen tämän kauden sopimuksessa olleen optiopykälän ja virolaispelaajan sopimus kestää kauden 2018 loppuun saakka. 20-vuotiaan Justus Lehdon sopimus on kaksivuotinen.

– Marek on erittäin tärkeä palanen myös ensi kauden joukkuettamme. Hän on perusvarma soturi, joka pelaa aina hyvällä tasolla, PS Kemin valmentaja Jari Åhman luonnehti seuran tiedotteessa.

Kaljumäe on valittu Viron 22-pelaajan ryhmään, joka kohtaa tänään Suomen Helsingissä ja matkustaa marraskuun lopulla Oseaniaan pelaamaan maaottelut Fidzin, Vanuatun ja Uuden-Kaledonian kanssa. Kaljumäellä ei ole vielä tilillään yhtään A-maaottelua, mutta nuorisomaajoukkueissa pelejä on kertynyt jo lähes 50.

– Marek on monikäyttöinen keskikenttäpelaaja, joka on meillä pelannut enimmäkseen topparina ja oikeana laitapakkina, Åhman kertoi.

Kemi-luotsi uskoo, että Justus Lehto tulee lyömään itsensä läpi ensi kauden Veikkausliigassa.

– Hän on pelaaja, joka on pelinäkemykseltään yksi joukkueen parhaita. Erittäin fiksu pelaaja, josta tulee kova tekijä, kunhan saa vielä vähän lisää lihaa luiden ympärille, Åhman luonnehti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!