COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

VPS lisäsi kokemusta valmennusryhmäänsä

5.11.2017 - 10:42:43


Vaasan Palloseuran valmennusryhmä kokee muutoksia. Jani Sarajärvi jättää seuran hänen sopimuksensa loppuessa tähän kauteen, mutta tilalle tulee portugalilaista osaamista Ricardo Duarten muodossa, seura tiedotti lauantaina.

Duarte oli tutustumassa Vaasan Palloseuraan jo kesällä ja kävi vielä toistamiseenkin. Eurooppalaisia huippuvalmentajia Lissabonin yliopiston jalkapallovalmentamisen laitoksella kouluttanut Duarte tuo paljon uutta Vepsun valmennusryhmään. Valmentajana Duarte on urallaan työskennellyt muun muassa Portugalin pääsarjaseura Vitorian valmennusryhmässä.

– Ricardo on sympaattinen herrasmies kentän ulkopuolella. Hän tuo taas erilaista taitoa meidän tiimiimme. Hän on tutkinut jalkapalloa pitkään ja pääsee taas käytännön toteuttamiseen kiinni Vepsussa. Olen sanonut aiemminkin, että haluan, että VPS:n valmennusryhmässä on tietyillä osa-alueilla minua pätevämpiä kavereita ja näin tulee jatkossakin olemaan. Sillä tavalla opimme toisiltamme parhaiten. Ricardon kautta pelaamiseemme tulee varmasti uusia tuulia, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi seuran tiedotteessa.

– En missään nimessä olisi halunnut, että Jani lähtee, mutta tämä kuuluu jalkapalloon. Janin lähtö avasi kuitenkin taas uusia mahdollisuuksia ja siitä osoituksena se, että saimme Ricardon tänne.

Portugalilainen on jo saapunut Vaasaan ja aloittaa työt joukkueen mukana tulevalla viikolla.

Valmennusryhmään tulee muitakin muutoksia, sillä VPS:n A-junioreita valmentanut ja edustusjoukkueen valmennusryhmässä mukana ollut Riku Paularinne siirtyy FC Hongan organisaatioon.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!