VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n Antti Muurinen uskoo säilymiseen: "Voitamme koska haluamme enemmän"

3.11.2017 - 14:33:02


Jalkapallon Veikkausliigan karsinta huipentuu lauantaina Helsingissä, kun HIFK ja Honka kohtaavat karsintojen toisessa osaottelussa. Ottelun voittaja pelaa ensi kaudella Veikkausliigaa ja hävinnyt putoaa Ykköseen.

HIFK ja Honka pelasivat keskiviikkona Espoossa maalittoman tasapelin, mikä takaa sen, että toisessa osaottelussa on edelleen kaikki auki. Toki HIFK:n tilanne on siinä mielessä tukala, että jos Honka tekee maalin Helsingissä, on HIFK:n pakko iskeä vähintään kaksi maalia.

- Ensimmäinen osaottelu oli tasainen ja molemmilta nähtiin tiivistä puolustuspelaamista. Honka ei ottanut riskejä vaan he puolustivat alhaalta. Lopputulos kuvaa hyvin pelin luonnetta. Oma puolustuspelaamisemme onnistui kokonaisuutena hyvin. Honka sai liikaa keskityksiä ja kulmapotkuja. Molemmilla oli 2-3 hyvää maalipaikkaa, joista olisi voinut tehdä maalin. Odotan joukkueelta parempaa ja laadukkaampaa syöttöpelaamista ratkaisevassa ottelussa, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen kertoo HIFK:n verkkosivuilla.

HIFK saa toiseen osaotteluun apuja, kun kulttipelaaja Jukka Halme vapautuu pelikiellosta. Honka saa kokoonpanoonsa puolestaan hyvin maaleja Ykkösessä iskeneen Masar Ömerin.

- Ömer on tehnyt tällä kaudella paljon maaleja Ykkösessä. Hän on voimakkaana target-pelaajana vaarallinen erityisesti keskityspalloissa. Uskon, että Hongan peli voi suoraviivaistua Ömerin ollessa kentällä, Muurinen arvioi.

HIFK:n kausi on ollut katastrofaalisen huono, mutta Muurinen uskoo silti, että joukkue jatkaa ensi kaudellakin pääsarjassa.

- Pääsemme pelaamaan loistaviin olosuhteisiin hyvälle kentälle. Keli on erinomainen ja paikalle odotetaan paljon yleisöä. Fanit ovat olleet koko kauden ajan mahtavasti meidän tukena ja pitäneet tunnelmaa yllä katsomossa. Lauantaina tarvitaan jokainen paikalle, sillä pelaajat saavat kannattajista todella paljon lisävirtaa. Voitamme, koska haluamme enemmän, Muurinen linjaa.

HIFK:n ja Hongan ratkaiseva liigakarsinta pelataan lauantaina kello 14 alkaen Telia 5G Areenalla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!