COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:n Muurinen linjasi: Takaa-ajo on nyt käynnissä

12.10.2017 - 22:20:09


Helsingin IFK kohensi tuntuvasti asemiaan sarjapaikkansa suhteen jalkapallon Veikkausliigassa torstaina. HIFK murskasi PS Kemin 4-0 "kuolemanottelussa" ja nousi vain kolmen pisteen päähän suorasta säilymisestä.

HIFK:n tilanne näytti pitkään jo lähes toivottomalta ja joukkue oli jo tuomittu valmiiksi karsimaan sarjapaikastaan. Nyt tilanne näyttää kuitenkin paremmalta kuin pitkään aikaan. HIFK ilmoittautui taisteluun sarjapaikasta oikein kunnolla mukaan torstaina.

- Tällaista voittoa on odotettu ja tätä tarvittiin, HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen sanoi seuransa sivuilla.

- Tämä antoi mahdollisuuden jäljellä oleviin peleihin. Harjoituksissa on näkynyt hyviä asioita ja meillä on oikeastaan koko jengi terveenä. Ahon vamma harmittaa ja katsotaan mikä hänen tilanne on. Saimme tällä voitolla parannettua myös maali-eroamme, joka voi olla ratkaisevassa roolissa sijoitusten kannalta. Takaa-ajo on todellakin nyt käynnissä ja loppuun asti taistelemme, että venymme PS Kemin ohi kymmenennelle sijalle, Muurinen linjasi.

HIFK:n ja PS Kemin päätyessä tasapisteisiin ratkaisu haetaan maalierosta. Se on HIFK:lla tällä hetkellä -13 ja PS Kemillä -18.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24