COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK:lle arvokas murskavoitto, VPS jäi karvaaseen tasapeliin

12.10.2017 - 20:25:09


Jalkapallon Veikkausliigassa pelattiin torstaina isoista asioista. Helsingissä HIFK kaatoi "kuolemanottelussa" PS Kemin murskalukemin 4-0.

HIFK oli ottelussa pakkovoiton edessä, mikäli helsinkiläisjoukkue haluaa vielä kamppailla suorasta säilymisestä sarjassa.

HIFK aloittikin ottelun vahvasti. Peliä oli pelattu vasta vähän alle viisi minuuttia, kun Juho Mäkelä pääsi sutimaan maalin edestä pallon ensi kertaa verkkoon. HIFK:n hyvä isku jatkui tämänkin jälkeen, sillä käytännössä heti seuraavasta tilanteesta Aleksi Ristola laukoi tilanteeksi jo 2-0.

HIFK siirtyi 22. minuutilla jo 3-0-johtoon, kun Juho Mäkelä pääsi vapaasti puskemaan kulmapotkusta pallon verkkoon.

Toinen puoliaika alkoi niin ikään HIFK:n komennossa. Aleksi Ristola karkasi heti jakson alussa läpi ja sijoitti numeroiksi 4-0. Nämä olivat myös ottelun loppulukemat, joten HIFK kavensi piste-eron PS Kemiin kolmeen pisteeseen. Helsinkiläisten suora säilyminen sarjassa näyttää siis nyt valoisemmalta kuin aikoihin.

Torstain kierroksella on nähty toistaiseksi vain yksi muu voittaja. IFK Mariehamn kaatoi mitaleista taistelevan FC Lahden Robin Sidin osumalla. JJK-Ilves, KuPS-RoPS sekä VPS-Inter päättyivät tasapeliin. VPS:n voitottomien otteluiden putki on nyt jo 13 ottelun mittainen.

SJK:n ja HJK:n ottelu alkoi vasta kello 20 ja on edelleen kesken.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!