COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

JJK-valmentaja: "Ei tehdä yhtä paljon ratkaisevia virheitä kuin alkukaudella"

13.8.2017 - 12:59:13


Päivän ainoassa Veikkausliigan ottelussa sarjajumbo JJK isännöi PS Kemiä Vaajakoskella.

Torstaina KuPS oli vahvasti niskan päällä kun JJK taisteli ja piti keltamustat pitkään nollilla. Vasta vaihtomies Ats Purje sai rikottua kuparisen 69. minuutilla.

- Olen tyytyväinen pelaajien asenteeseen ja peli-ilmeeseen, kaikki laittoivat itsensä todella likoon kentällä. Muoto pysyi puolustussuuntaan pääosin hyvänä, mutta kun se alkoi rakoilla, sai KuPS luotua vaarallisia paikkoja – ja sellaisesta tilanteesta pelin ainoa maalikin tuli, päävalmentaja Juha Pasoja ruoti seuran nettisivuilla.

- Ei tehdä onneksi enää yhtä paljon ratkaisevia virheitä kuin alkukaudella, mutta edelleen on parannettavaa – ennen kaikkea kommunikaatiossa. Kuopiossa Teppo (Marttinen) oli erittäin hyvä siinä, miten hän ohjasi peliä. Vastaavanlainen puhuminen kentällä kun tarttuisi muihinkin alakerran pelaajiin, tekisi se heidän ja sen myötä koko joukkueen pelistä paljon helpompaa.

- Pallollinen peli tuleekin paranemaan paljon nyt, kun saadaan PS Kemi vastaan kotikentällä, jo tutuksi tulleella Vaajakosken nurmella.

- Sen myötä tullaan varmasti luomaan nyt enemmän paikkojakin. Pitää kuitenkin olla tarkkana – tyhmiä pallonmenetyksiä ei saa tulla, sillä kemiläiset ovat hyviä kääntämään peliä nopeasti, heillä on siihen hyviä pelaajia. Etenkin laidat ovat vaaralliset. Luottavaisena voi kuitenkin lähteä sunnuntaihin!

PS Kemi tasasi keskiviikkona kotonaan Ilveksen kanssa pisteet maalittomalla tasapelillä ja sitä ennen taas VPS:n kanssa Vaasassa vaiheikkaan ottelun päätteeksi lopulta 3-3-lukemin.

JJK - PS Kemi alkaa Vaajakoskella kello 17:00.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!