COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ilves solmi tärkeän jatkosopimuksen

11.1.2017 - 17:21:07


Jalkapallon Veikkausliigassa hienon viime kauden pelannut Tampereen Ilves on päässyt jatkosopimukseen luottopuolustajansa Tatu Miettusen kanssa. Seura tiedotti asiasta keskiviikkona.

Miettunen, 21, pelasi viime kaudella yhtä ottelua vaille kaikki Veikkausliigan kamppailut tamperelaisten riveissä. Miettusella oli jo aiemmin sopimus ensi kaudesta, mutta keskiviikkona sitä jatkettiin kattamaan myös kausi 2018.

- Olen iloinen, että seura on tyytyväinen esityksiini ja halusi jatkosopimuksen kanssani jo nyt. Itse tykkään annetusta vastuusta ja kun meillä on sen verran hyvä porukka kasassa, että kun tällaista tarjottiin, niin olin heti valmis tekemään jatkosopimuksen, Miettunen toteaa Ilveksen nettisivuilla.

Miettunen on lupaava pelaaja, mistä kertoo sekin, että hän kohosi viime kaudella myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueryhmään.

- Olen täysin sitoutunut saavuttamaan menestystä oman kasvattajaseuran Ilveksen kanssa. Olen saanut valmentajilta paljon ohjausta ja neuvoja, jotka ovat kehittäneet minua pelaajana. Haluan kehittyä edelleen tulevina vuosina ja Ilves on minusta täysin oikea paikka siihen, Miettunen linjaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!