NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

HIFK "ryövää" pelaajia HJK:sta - "Vanhemmat ottaneet yhteyttä"

28.12.2016 - 19:31:27


Jalkapallon Veikkausliiga-seura Helsingin IFK:ssa on imua. HIFK:n mukana harjoittelee tällä hetkellä paljon vuonna 1999 syntyneitä paikallisvastustaja HJK:n lupauksia.

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen haluaa korostaa, ettei seura ole ollut paikallisvastustajan pelaajien värväämisessä aloitteellinen.

- Korostan, että emme ole "värvänneet" heitä, vaan heidän vanhempansa ovat ottaneet meihin yhteyttä. Kakkosvalmentajani Mikko Eskelinen valmensi heitä aikoinaan junioreissa HJK:ssa. Kyseessä oli poikkeuksellisen lahjakas ikäluokka, Muurinen kertoo Veikkausliigan sivuilla.

Muurinen kehuu varauksetta nuorukaisia.

- Nämä nuoret ovat aivan älyttömän taitavia. Tommi Jyry, jos nyt mainitsen yhden nimen, täyttää ensi vuonna vasta 18 vuotta ja on todella lahjakas, Muurinen kehuu.

HIFK aloittaa yhteiset joukkueharjoitukset tammikuussa. Muurisella ja muulla valmennusjohdolla on edessään isot päätökset.

- Joulukuun kuudessa harjoituksessamme on käynyt noin 30 pelaajaa ja nyt on meidän paikkamme pohtia. Ensin mietimme, ketkä jatkavat viime vuoden joukkueestamme. Menemme tiukka taloutemme edellä, joten meidän pitää miettiä mihin budjettimme riittää uusien pelaajien osalta, Muurinen linjaa.

HIFK:ta auttaa myös läheinen yhteistyö Gnistanin kanssa.

- Nuorten pelaajien kannalta ehdoton vahvuutemme on, että teemme läheistä yhteistyötä Ykköseen nousseen Gnistanin kanssa. Katsastamme pelaajia yhdessä heidän valmennusjohtonsa kanssa. Lisäksi meillä on joukkue A-junioreiden SM-sarjassa, Muurinen taustoittaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Marcos Baghdatis lopettaa

24.6.2019 13:33:47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sudenpennuille makea revanssi

23.6.2019 22:01:24