NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Veikkausliigan sarjanousijalle kaksi uutta sopimusta

26.11.2016 - 17:29:09


Veikkausliigaan viime kauden päätteeksi noussut JJK on tehnyt kaksi uutta sopimusta. Joukkueen omat kasvatit Benno Hanslian ja Samu Nieminen ovat allekirjoittaneet sopimukset jyväskyläläisseuran kanssa. Hanslianin sopimus on yksi- ja Niemisen kaksivuotinen.

Hanslian on vuonna 1993 syntynyt laitapelaaja, joka nousi edustusjoukkueeseen laitapuolustajan roolissa kaudella 2012. Päävalmentaja Juha Pasoja kuitenkin nosti nuorukaisen kentällä ylemmäs ja viimeisimmät kaudet Hanslian onkin nähty keskikentän laidalla.

Keskuspuolustuksessa luutiva Nieminen liittyi JJK:oon elokuun puolivälissä liigaseura Ilveksestä loppukauden kattavalla lainasopimuksella. Laina johti pysyvään sopimukseen ja niinpä Nieminen nähdäänkin kasvattajaseurassaan myös tulevat kaksi kautta.

Hansliania vuotta vanhempi, vuonna 1992 syntynyt toppari debytoi edustusjoukkueessa ja Veikkausliigassa jo kaudella 2010. Kauden 2013 jälkeen Niemisen tie vei Liettuan pääsarjaan ja FK Kruoja Pakruojisiin, jossa puolustaja pelasi suurimman osan otteluista tehden myös kaksi maalia.

Hopeamitalijuhliin päättyneen kauden jälkeen uusi osoite löytyi Veikkausliigaan nousseesta Ilveksestä, josta Nieminen siis viime kauden loppupuolella palasi lainalle Kettupaitaan. Kaikkiaan Niemisellä on liigakokemusta 81 ottelun ja kahden maalin verran. JJK:lla on nyt koossa 11 sopimuspelaajaa tulevalle kaudelle.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Marcos Baghdatis lopettaa

24.6.2019 13:33:47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sudenpennuille makea revanssi

23.6.2019 22:01:24