COOLBET: 150 € BONUS + 200 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Interin Bahne pitkälle sairaslomalle

21.7.2012 - 14:19:28Veikkausliigan kärkijoukkue FC Inter joutuu tulemaan tulevat kuukaudet toimeen ilman ykkösmaalivahtiaan Magnus Bahnea. Bahnea pitkään vaivannut selkävamma leikattiin keskiviikkona, ja edessä on pitkä sairasloma.

- Koko kevään pelasin melkoisten kipujen kanssa ja lopulta harjoittelu, pelaaminen ja normaalit arkirutiinitkin kävivät mahdottomiksi, joten leikkaus oli lopulta ainoa vaihtoehto saada selkä kuntoon. Tietysti pelien seuraaminen sivusta harmittaa, mutta pääasia on kuitenkin selän saaminen kuntoon, Bahne kertoi Interin verkkosivuilla.

Bahnen poissaolon aikana torjuntavastuuta kantaa Eemeli Reponen, joka väläytteli osaamistaan torstain Eurooppa-liigan ottelussa hollantilaista Twenteä vastaan. Sekä Bahne että päävalmentaja Job Dragtsma kehuivat hänen otteitaan.

- Eemeli suoriutui isosta ottelusta loistavasti. Hän pystyi pitämään päänsä kylmänä, vaikka 20000-päinen yleisö painosti häntä välillä melkoisesti. Nyt hänen pitää pystyä pitämään tasonsa tasaisena myös Veikkausliigan otteluissa, totesi Dragtsma.

- Eemeli suoriutui Twente-ottelusta erinomaisesti. Hän pystyi tärkeisiin torjuntoihin tarvittaessa ja pysyi muutenkin hyvin rauhallisena melkoisen paineen alla. Loistava suoritus häneltä, kehui puolestaan Bahne.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!