Tästä asiasta Lauri Marjamäki piti erityisesti Jokerien itsenäisyyspäivän esityksessä

6.12.2021 - 19:55:00


Alex Grant ja Otto Leskinen vastasivat maaleista ja Janne Juvonen torjui 18 kertaa, kun Jokerit nappasi KHL:ssä 2-0 -voiton Amur Habarovskista itsenäisyyspäivän kotiottelussaan. Päävalmentaja Lauri Marjamäki kehui erityisesti joukkueen kärsivällisyyttä vähämaalisessa ottelussa.

- Ensimmäisten kymmenen minuutin aikana nähtiin, miksi Amur oli voittanut kolme edellistä peliään ja päästänyt vain kaksi maalia. Erittäin luisteluvoimainen joukkue oli vastassa, Marjamäki painottaa seuransa verkkosivuilla.

- Ensimmäisen erän toisesta puoliskosta eteenpäin otettiin homma hyvin hanskaan. Tykkäsin paljon, että pysyimme kärsivällisinä, vaikkemme saaneet maaleja. Pelasimme tosi kurinalaisesti ja olimme vain kerran alivoimalla. Tosi tasapainoinen esitys joukkueelta, Marjamäki jatkaa.

Grant onnistui siirretyn rangaistuksen aikana viemään isännät johtoon avauserän lopussa. Erinomaisen maskin maalin edessä teki Hannes Björninen, joka sai osumaan syöttöpisteen Markus Hännikäisen ohella. Grantille maali oli kauden viides.

Illan ratkaisu nähtiin kolmannen erän lopussa, kun Leskinen sivalsi siniviivalta 2-0-maalin. Se oli puolustajalle kauden kolmas osuma.

Voitolla punakeltaiset pysyivät läntisen konferenssin piikkipaikalla. Jokerit suuntaa seuraavaksi vieraskaukaloihin. Keskiviikkona pelataan Tsherepovetsissa, jossa vastaan asettuu huimassa vireessä ollut Severstal.

Lähde: Jokerit


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48