Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Jokereiden Marjamäki muistutti kesken voittoputken: "Joskus valmentajat vähän liikaa analysoivat näitä pelejä"

16.09.2021 - 23:10:00


Helsingin Jokereille ei juuri nyt löydy pysäyttäjää KHL:ssä. Torstaina Jokerit venytti voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi.

Jokerit ja Nizhni Novgorod järjestivät melkoisen maali-iloittelun, sillä varsinainen peliaika päättyi Hartwall Arenalla 4-4-lukemiin ja lopulta Jokerit nappasi voiton voittomaalikilpailun päätteeksi.

- Ensimmäinen erä meni 2-0 meille, muttei ehkä oltu ihan niin hyviä pelillisesti. Toinen oli kuritonta pelaamista ja sisälsi paljon jäähyjä. Ei ole koskaan hyvä, kun vastustaja tekee kolme maalia, päävalmentaja Lauri Marjamäki mietti.

- Löydettiin onneksi tie voittoon. Kolmas erä oli ihan hyvää tekemistä lukuun ottamatta viimeisen minuutin tasoitusta. Pitää olla iloinen voitosta; välillä valmentajat vähän liikaa analysoivat näitä pelejä, Marjamäki jatkoi.

Janne Juvonen ei saanut torstaina riittävästi apuja kenttäpelaajilta, minkä vuoksi selän taakse meni neljä kiekkoa. Juvonen kuitenkin myös torjui 31 laukausta.

- Olimme ehkä mentaalisesti väsyneitä, koska kaikki takaiskut tulivat huonon keskittymisen seurauksena. Se pitää saada lauantaina paremmaksi. Olisimme voineet enemmän auttaa Juvosta, Marjamäki sanoi.

Jokerit päättää viikon kotiottelulla lauantaina Barys Nur-Sultania vastaan. Peli alkaa klo 16.00.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!