Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

NHL:ssä yhden ottelun pelannut Veini Vehviläinen siirtyy Mikko Mannerin alaisuuteen: ”Olin jumissa Pohjois-Amerikassa”

26.07.2021 - 17:03:00


Viime kaudella yhden NHL-ottelun Columbus Blue Jacketsissa pelannut maalivahti Veini Vehviläinen, 24, siirtyy Mikko Mannerin valmentaman ruotsalaisjoukkue Brynäs IF:n riveihin. Gävleläisjoukkue julkisti Vehviläisen yksivuotisen sopimuksen maanantaina.

Vuonna 2019 maailmanmestaruuden saavuttanut Vehviläinen aloitti viime kauden Liigassa ja JYPin tolppien välissä. Blue Jackets kauppasi hänet myöhemmin Toronto Maple Leafsin organisaatioon.

- Olin jumissa Pohjois-Amerikassa ilman todellista mahdollisuutta näyttää potentiaaliani NHL-tasolla, Vehviläinen kertoo Brynäsin verkkosivuilla.

- Tuntui hyvältä, että Brynäs osoitti kiinnostusta minua kohtaan. Olen kuullut, että Gävle on intohimoinen jääkiekkokaupunki ja että seuralla on voittava perinne, Vehviläinen jatkaa.

Vehviläinen on Kärpät-ajoilta tuttu pelaaja oululaisseuran peräsimestä viime kauden jälkeen Brynäsin käskyttäjäksi siirtyneelle Mannerille.

- Veini on todella kunnianhimoinen ja kilpailukeskeinen. Yksi hänen parhaista ominaisuuksistaan on olla parhaimmillaan silloin, kuin sitä todella tarvitaan. Hän haluaa ottaa seuraavaan askeleen ja Brynäs on hänelle täydellinen paikka jatkaa uraansa, Manner toteaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32